Probody Studio and Academy - All about movement therapy

Stúdiónk 2021-ben nyitotta meg a kapuit: jelenleg az I., a XII. és a XIX. kerületben várjuk a hozzánk fordulókat családias környezetben, profi szakmai háttérrel. Fordulj hozzánk bizalommal, ha fájdalmad van, ha szeretnéd megelőzni a bajt, ha műtét utáni rehabilitációra van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél mindent megtenni a tested egészségéért. Mi az amit megkaphatsz nálunk? 

A maximális figyelmet és alaposságot. Munkánk során fontosnak tartjuk a komplex szemléletű kezelést, a precíz vizsgálatot, így a probléma gyökerének megtalálását – ezért a lehető legtöbb speciális, innovatív módszert igyekszünk megismerni és azokat ötvözve használni a terápiánk során. Rugalmas, Hozzád igazított, egyéni igényekre szabott időpontfoglalás!

References

Frequently Asked Questions

Not sure which course to choose? Contact us!
Do You need help?
Contact us!

We are currently accepting registrations by phone (+36302876446), email (info@probodystudio.hu) or Facebook and Instagram. This way we can find the best instructor for you, the most suitable time and of course answer any questions you may have in a few minutes

We do not have any group classes at the moment and we do not plan to. The reason is that we believe and see that this is the best way to teach and develop you! However, we do have the possibility to offer couples classes, with family, friends, girlfriends, it's a great activity!

Make sure you have comfortable clothes, we'll provide everything else. A mattress and all the necessary equipment is provided in the studio - of course, you can also change and shower.

Subscribe to our newsletter!

Subscription Form
Update cookies preferences
Loading...