Integrated Kinetic Neurology Varro Tina december 28, 2023

Integrated Kinetic Neurology

Töltsük ki az űrt a mozgástan és az idegtudomány között! Olyan képzést hoztunk el Nektek, amelynek a segítségével magasabb szintre emelheted az aktív terápiádat: igazán személyre szabott, logikusan felépített mozgásprogram összeállításához ad mankót ez a kurzus. Mindig is érdekelt, hogy hogyan tudnád az idegtudományi ismereteket integrálni a rehabilitációdba – ortopédiai, traumatológiai területen is? Vagy egyszerűen csak érzed, hogy szükséges valami plusz, hogy hatékonyabb lehess?

Ezen a 2 napos, 16 órás személyes szeminárium az alkalmazott idegtudományi stratégiák alkalmazásáról szól a mozgásszervi rehabilitációban: a diszfunkcionális mozgás és a fájdalom megszüntetése egy „másik szemüvegen” keresztül. A kurzus célja a rendszerek közötti szakadék áthidalása: olyan információk birtokában leszel majd, amit máshol még biztosan nem hallottál!

A kurzus gyógytornászok és edzők számára ajánlott. A résztvevők arra számíthatnak, hogy részletesen megismerkedhetnek a rendszer alapelveivel, amit integrálni tudnak a saját munkájukba.

További részletek: https://ikneurology.com/

A tanfolyam magyar nyelvű fordítással zajlik.

Oktatók

Dr. Kyle Paxton alapvégzettségét Exercise Science, Doctor of Science végzettségét Physical Therapy területen szerezte New Yorkban. Jelenleg rehabilitációs praxisában dolgozik Washington DC-ben.

A neurológia erejét először egyetemi tanulmányai alatt tapasztalta meg, miközben egy sportolókat oktató intézményben dolgozott. Ez a felismerés késztette arra, hogy ezen az úton haladjon tovább, és megtudja, hogyan köt össze a neurológia mindannyiunkat. A mozgásról alkotott nézetét erre az alapra építette fel: mindent, amit teszünk, az idegrendszer diktál.

Dr. Ryan Foley a fizioterápiából doktorált, valamint egészségügyi tudományokból, pszichológiából és gerontológiából szerzett bachelor fokozatot a Nazareth College of Rochester-en, New Yorkban. Pályafutását Miamiban kezdte, egy sportközpontban dolgozott, ahol olyan csapatok profi sportolóinak nyújtott kezelést, mint a Miami Dolphins, a Denver Broncos és az U.S.A. Olympic Sailing csapata. Mivel elégedetlen volt a fájdalom és a sérülések megoldásának hagyományos megközelítésével, visszaköltözött Írországba, és alkalmazott funkcionális neurológiai módszereket kezdett el tanulmányozni, különösen a Proprioceptive Deep Tendon Reflexet, valamint más alkalmazott idegtudományi megközelítéseket, hogy minél eredményesebben segítsen megszabadulni a fájdalomtól, miközben a funkció javulását is eléri. Jelenleg saját magánpraxisa van, az Evolve Physiotherapy.

Helyszín

XII. kerület, Szamos utca 2c - Budapest Tenisz Centrum épülete, fent az emeleten

Oktatási napok

2024. október 5-6. 9:00-17:00 között

Képzés ára

175.000 Forint - részletfizetés lehetséges, előleg: 50.000 Forint

Kinek ajánljuk

Gyógytornászoknak, gyógytornász hallgatóknak, edzők, humánkineziológusok számára

Jelentkezem a képzésre

IKN
Update cookies preferences
Loading...