Fitness instruktor képzés - Budapest

Ha az a célod, hogy személyi edző, erőnléti edző vagy bármilyen más sportszakmai képzés irányába elindulj, akkor ez számodra a megfelelő belépő képzés: államilag elismert szakképesítésünk során elsajátíthatod az edzői lét alapjait! 

A kis létszámú csoportjainkban az a célunk, hogy profi, precíz, eredményes és sikeres szakemberré, edzővé válhass! Sőt, prémium kurzusunk megvásárlásával az üzleti sikerhez is hozzásegítünk!

A képzés indulása: 2023.január 17.
A képzés vége: 2023.május 27.

 
 
Tematika

A képzés során minden szükséges elméleti információs megkapsz, amire a hozzád forduló kliens felméréséhez, edzéstervezéséhez és egészséges életmód felé tereléséhez szükséges. Természetesen az alapok megismerése után a fő hangsúly a gyakorlaton lesz:

 • összesen 40 órányi konditermi edzés
 • 30 óra csoportos edzés (Pilates, stretching, funkcionális tréning, core edzés, TRX, mobility, core tréning)
 • külön hangsúlyt fektetünk a bemelegítések, a levezetések és az aerob tevékenységek részleteire is!
Miért válaszd a Fitness instruktor képzést?

Ez a szakképzés az alapja (felépítésében és törvényileg meghatározottan is) a személyi edző képzésnek: ha nagyobb fitness teremben, a saját privát mozgásstúdiódban, sportolókkal erőnléti edzőként, jóga vagy Pilates oktatóként szeretnél dolgozni, akkor ezzel a tanfolyammal kezdj!

 • Az egyre tudatosabb életmódra törekvő társadalmunkban óriási szükség van a képzett, minőségi sportszakemberekre, akik magukat folyamatosan továbbképezve terelgetik az egészséges életmódra vágyókat.
 • A képzést elvégzők rendszerint rugalmas munkaidőben dolgoznak: könnyedén válhatsz vállalkozóvá, akkor dolgozol, amikor számodra kényelmes, azokkal a hozzád fordulókkal, akiktől folyamatos pozitív visszacsatolást, közösen elért célokat, produktív mindennapokat fogsz kapni!
 • Az itt megszerzett tudásod az élet minden területén hasznosítható lesz majd: saját egészséged, saját edzésed és táplálkozásod összeállításában is nagy előrelépést teszel a szakképzés elvégzésével.
 •  Ha aggódsz a vállalkozói lét nehézségei miatt:
  • szeretnéd megismerni, hogy hogyan tudsz könnyedén ügyfeleket szerezni
  • érdekel, hogy hogyan tudsz érvényesülni és üzleti sikereket elérni,
  • hogyan lehet nem csak szakmailag, de üzletileg is kiemelkedődnek lenni akkor Prémium Csomagunkban ebben is segítünk Neked!

Fontos információk

Helyszín

Elméleti oktatás: I. kerület, Attila út Gyakorlati oktatás: Synergym és Maximum Performance

Oktatási napok

Heti 3 nap: kedd és péntek 16:00 - 19:00, szombaton pedig 9:00 - 15:00

Képzés ára


259.000 Forint – részletfizetés lehetséges!

Jelentkezés feltétele

érettségi bizonyítvány

Kinek ajánljuk

Neked, ha a célod, hogy fitnesz oktató, csoportos funkcionális instruktor, teremedző, személyi edző, kondicionáló edző, sportanimátor legyél!

Jelentkezem

Amennyiben még több információt szeretnél a Fitness Instruktor képzésről, szuper interjút találsz az oldal alján Godó Fannival, aki sikeres edzőként dolgozik, képzésünkön Tőle sajátíthatod el a konditermi gyakorlatot!

Miért a ProBody Akadémiát válaszd?
 
 • Kiemelt, magas szakmaisággal, bőséges gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktató csapat
  Többek között együtt dolgoztunk:
  – Kozák Danuta hatszoros- és Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozóval,
  – Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval,
  – Balázs Attila válogatott teniszezővel,
  – Stipsicz Bence válogatott jégkorongozóval,
  – Samu Anna válogatott labdarúgóval,
  – Vizes Patrik és Tóth Emese, válogatott strandkézilabdázókkal
  – a Magyar Labdarúgó Szövetséggel
  – számos első-, másod- és harmadosztályú sportcsapattal… büszkeségeink listája szinte végtelen:)
 • Számunkra az első a tudás átadása és a hallgatók magas szintű gyakorlati felkészítése!
 • Fiatalos csapat
 • Exkluzív környezet (galéria)
 • Early Bird kedvezmény (2022.12.15-ig), részletfizetési lehetőség 
 
Oktatóink

 

 • Bátki Máté – erőnléti edző
  Máté a Maximum Performance vezető erőnléti edzője, korábban a Sorokság NBII-es csapatának erőnléti felkészítéséért, valamint a Honvéd Preakadémia korosztályaiért felelt. Elképesztő mennyiségű gyakorlati tudást tud átadni Neked, akár sportolókkal, akár átlag emberekkel szeretnél dolgozni a későbbiekben!
 • Godó Fanni – személyi edző
  Fanni hosszú évek óta népszerű fitness intézmények (Life1, Oxygen Wellness) egyéni és csoportos edzéseit tartja, mellette magasan képzett a prevenciós foglalkozások tekintetében is. A mindennapokban használható tudásod Tőle viheted haza, akár az edzések összeállításáról, a gyakorlatok kivitelezéséről, vagy éppen a vendégköröd kiépítéséről legyen is szó!
 • Varró Tina – gyógytornász, manuálterapeuta
  Tina sportrehabilitációval foglalkozó szakember, mély anatómiai háttértudással. Ha szeretnéd érteni az összefüggéseket és szeretnéd meglátni, mennyire izgalmas is az anatómia, akkor az ő óráit imádni fogod! 
 • Schlick-Szabó Luca – gyógytornász
  Lucával hasonló a helyzet: az élsportot követően a sportolók rehabilitációjában találta meg a jövőjét, hétköznapjaiban labdarúgók, teniszezők, röplabdázok, jégkorongozók rehabilitációjával foglalkozik főképpen. Izgalmas előadások, részletes háttérinformációk várhatók az előadásain!
 • Szabó Nóra – sportpszichológus
  Minden emberekkel foglalkozó szakértőnek ismernie kell pszichológiai tudnivalókat – saját maga és a vendégei érdekeiben egyaránt. Nóra segít nálunk ebben: abszolút közérthető és gyakorlatias foglakozásai során rengeteg hasznos dolgot fogtok megtanulni!
 • Gőgh Barbara – táplálkozási tanácsadó 
  Barbi a legfrissebb ajánlásokat fogja eléd tárni a tanulmányaid során: azokat az információkat ismerheted meg, amit a modern táplálkozástudományi alapismeretekből tudhatunk meg, hogy a lehető legjobban tudj segíteni ezen a területen is a hozzád érkező klienseknek.
 • Egyéb csoportos foglakozások: Csaba Zsófia – gyógytornász (kismama torna), Sárga Szabolcs – gyógytornász (mobility, stretching), Milovits Júlia – pilates oktató

Prémium csomag

Ha nem csak az elméleti és gyakorlati tudnivalókkal szeretnél megismerkedni, hanem a kezdetektől fogva az üzleti sikerek is fontosak számodra, akkor remek hírünk van: Magyarország egyetlen edzők számára készült üzleti kurzusa a prémium csomagunk része!

Ma kezdő vállalkozóként nehéz érvényesülni, ideális szintre jutni a vállalkozásukban. Ha aggódsz amiatt, hogy:
- Nem lesz elég ügyfeled
- Nem tudsz elég magas árat elkérni
- Sok lesz a lemondásod
- Sok lesz a "rossz" ügyfeled
... akkor ez a kurzus Neked szól!

Nagy Kornél, gyógytornász és edző sikeres vállalkozását vezet, most segít Neked, hogy számodra is elérhető cél legyen: jelenleg 144 perces online anyagával minden üzleti stratégiát megoszt Veled

Early Bird kedvezménnyel a Prémium csomag csak 214.900 Forint!

Ha nem aktuális most a képzésünk, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk a következőről!

 
Interjú Godó Fannival, a ProBody Akadémia fitness instruktor képzésének oktatójával

 

– Miért választottad az edzői hivatást?

– Mindig is a sport volt a központban nálam, de igazán az emberek miatt. Az azonos azonosakat vonz, így biztos voltam benne, a vendégköröm pont olyan személyiségű lesz, mint Én magam, így pedig megkapod azt, amit sokan el sem tudnak képzelni : a munkád a hobbid, szereted, nem kín felkelni hajnalban sem.

– Miben segített az edzői képzés? Miért van rá szükség?

– Minden edzőnek kötelező lenne az alapokat, mind anatómia, mind edzéselmélet szintjén elsajátítania, hogy közel tökéletes munkát végezhessen pl ha egy edzésterv megírásáról van szó. Egy edzői képzésen ezt mind megkapod, és nem kell attól tartanod, hogy elveszel az információk és a kérdőjeles esetek láttán.

– Milyen egy jó edző?

– Pontos, kreatív és motivált.

Pontos, mert nem késik, betartja az alapokat: van egy Felmérés- és Bemelegítés protokollja, edzésterv alapján dolgozik amit időszakosan vissza is mér, nem pedig random tartja meg az órát, amire magad is képes lennél.

Kreatív, mert a felmérések alapján neked megfelelő és kedvező gyakorlatokat vezet be, mégis célnak megfelelően.

Motivált, mert folyamatosan képzi magát, hogy a vendégei többet és jobb minőségben kapjanak meg tőle, hiszen ez a szakma egy örökös tanulás/változás, amit tudni és szeretni kell lekövetni.

– Van időd magadra is? Hiszen a vendégek pont a munka előtt reggel és munkájuk után este érkeznek, amikor neked így megfordul kvázi a megszokott munkabeosztás?

– Természetesen ez is egyike annak a sok extrának, amiért szeretem. Bár kötött, mert valóban ezek a sávok a legaktivabbak, de hamar megtanuld emiatt felhasznalni a saját napközbeni lyukas óráid magadra fordítani, ahol te is edzel, bevásárolsz, esetleg képzeld magad, hisz sokszor online órákat a lyukas óráiban is meg tudsz hallgatni.

Illetve mivel vállalkozó vagy, ha őszinte akarok lenni, saját magad alakító a heteidet. Nyilván gondolod kell rá, hogy ez a munkád, amiből keresed a kenyered, de meg tudsz oldani mindent egy kis time management-el.

Sokkal rugalmasabb mint egy 8-16ig tartó kötött munkaidő:)

– Miért szereted a hivatásod?

– Változatosság és sose múló izgalom, ha 2 fogalmat használhatok. Mai napig várom az új vendéget, mi lesz a cél, mibe vághatunk bele, milyen problémával fordul felém amit megoldhatunk együttes munkával, hisz mindenki más és ez csodálatos. Illetve minden új izgalommal tölt el pont emiatt, hogy sose tudható kinek és miben változtatok meg akar az egész életét alapjaiban.

Update cookies preferences
Loading...